VERGADERLOCATIE VELUWE

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en ontdek de perfecte vergaderlocatie op de betoverende Veluwe – welkom bij De Beukhof. Te midden van weelderige natuur en serene rust bieden wij een idyllische setting voor jouw vergaderingen. Laat je inspireren door de prachtige omgeving terwijl onze moderne faciliteiten zorgen voor een productieve en verfrissende bijeenkomst. De locatie als je op zoek bent naar een vergaderlocatie in de natuur!

Onze vergaderlocaties

Het Legnest

Het Legnest, een aparte accommodatie, biedt plaats aan maximaal 24 personen en dient als een gezellige verblijfplaats. Met een afgesloten tuin, goed uitgeruste keuken en knusse woonkamer, garandeert het maximale privacy. Dit is een van de meest prachtige groepsaccommodaties op de Veluwe! Bovendien is Het Legnest de perfecte vergaderlocatie, waar natuur en bos samenkomen voor een inspirerende bijeenkomst

Vergaderlocatie Veluwe
Groepsaccommodatie veluwe

Het Kraaiennest

Welkom bij Het Kraaienest, waar de ruime boerderij geschikt is voor 42 gasten, verdeeld over 7 slaapkamers met eigen toilet en moderne badkamers. Voor optimaal comfort zijn alle slaapruimtes voorzien van veilige ramen en airconditioning. De uitgebreide keuken en gezellige zithoek maken het een perfecte verblijfsruimte.

Buiten biedt een ruime stretchtent met picknicktafels en zitjes mogelijkheden bij alle weersomstandigheden. Ideaal voor jouw groepsverblijf op de Veluwe, met tevens voldoende ruimte en faciliteiten voor vergaderingen en breakout-sessies.

Waarom vergaderen in de natuur?

Vergaderlocatie met overnachting

Na een productieve vergadersessie bij De Beukhof is er niets beter dan heerlijk te ontspannen en te genieten van een goede nachtrust. Onze comfortabele accommodaties bieden de perfecte setting om tot rust te komen na een dag vol activiteiten. Laat je omringen door de serene sfeer van de Veluwe terwijl je geniet van alle moderne voorzieningen die onze kamers te bieden hebben. Ontwaak de volgende ochtend verfrist en klaar voor een nieuwe dag vol inspiratie en mogelijkheden.

Heisessie met overnachting

Heisessie met overnachting

De Beukhof is de ultieme keuze voor een heisessie met overnachting vanwege verschillende redenen. Allereerst biedt onze locatie een serene omgeving te midden van de prachtige Veluwe, wat zorgt voor een inspirerende en rustgevende setting. Onze moderne faciliteiten zijn speciaal ontworpen voor productieve vergaderingen en effectieve teambuildingactiviteiten. Bovendien bieden onze comfortabele accommodaties de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag, waardoor teams opgeladen en gemotiveerd aan de volgende dag kunnen beginnen. Met uitstekende voorzieningen en een toegewijd team staat De Beukhof garant voor een succesvolle heisessie met overnachting.

Meer over Heisessies