Schoolkamp accommodatie

De perfecte bestemming voor school- en sportkampen op de Veluwe

Op zoek naar een spannend en avontuurlijk schoolkamp voor jouw leerlingen of sporters? Bij Groepsaccommodatie De Beukhof, gelegen aan de rand van de prachtige Veluwe in Putten, vind je precies wat je zoekt. Onze accommodaties bieden alles wat je nodig hebt om een geslaagd kamp te organiseren!

Omgeven door natuur

Aan de rand van de groene bossen van de Veluwe bieden wij twee ruime locaties voor school- of sportkampen met jongeren van diverse leeftijden. Vele leerlingen zijn jullie al voorgegaan om in het bos op avontuur gegaan voor een speurtocht in het donker of bootcamp training overdag. 

Onze accommodatie is perfect om jonge ontdekkers te laten genieten van de natuur en hun gezamenlijke pret te stimuleren.

groep 8 kamp
Activiteiten veluwe

Veelzijdige Activiteiten

Naast de betoverende natuur biedt de omgeving van Putten een scala aan activiteiten voor jonge avonturiers. Van educatieve wandelingen door het bos tot leuke uitstapjes naar lokale attracties en speeltuinen, er is altijd iets te beleven tijdens een verblijf bij ons.

Ook zijn er zowel binnen- als buitenzwembaden in de buurt. Dus ook met minder weer is er genoeg te doen in de omgeving. Neem zeker een kijkje op de website voor een greep van de activiteiten in de buurt.

Onze Confortabele accommodaties

Kies uit onze gezellige groepsaccommodaties met 24 of 42 bedden (ook gelijktijdig te boeken afhankelijk van de beschikbaarheid), speciaal ontworpen met het comfort en de veiligheid van jonge kinderen in gedachten. Onze slaapkamers bieden de perfecte plek om na een dag vol avontuur tot rust te komen en nieuwe energie op te doen voor de volgende dag.

Groepsaccommodatie De Beukhof biedt een fijne combinatie van natuurlijke schoonheid, comfortabele accommodaties en een breed scala aan activiteiten in de buurt, waardoor het de ideale bestemming is voor een onvergetelijk (school)kamp. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw verblijf te boeken en geef jouw leerlingen de kans om te genieten van een ervaring die ze voor altijd zullen koesteren.


Wij kijken ernaar uit om jou en je sportieve leerlingen te verwelkomen voor een avontuurlijk en onvergetelijk kamp bij Groepsaccommodatie De Beukhof!

Groepsaccommodatie veluwe