GROEPSACCOMMODATIE VELUWE

Geniet van de ruimte en natuur van de Veluwe

Het Legnest (groepsaccommodatie voor 24 personen)

De aparte accommodatie “Het Legnest” biedt aan tot 24 personen een gezellige verblijfplaats. Deze unieke accommodatie biedt een afgesloten tuin, een goed uitgeruste keuken en een knusse woonkamer voor maximale privacy. Geniet van een van de mooiste groepsaccommodaties op de Veluwe! 

Het legnest is ook een perfecte locatie om te gebruiken als vergader locatie. Wil je graag vergaderen in de natuur of in het bos? Dan ben je bij het juiste adres!

Groepsaccommodatie veluwe

Het Kraaienest (groepsaccommodatie voor 42 personen)

De boerderij, het Kraaienest, biedt ruimte voor 42 gasten inclusief slaapplekken verdeeld over 7 slaapkamers met eigen toilet en nieuw geïnstalleerde badkamers. Iedere slaapruimte is voorzien van een raam met veiligheidsopening. Voor de verwarming van de slaapkamers en de boerderij zijn airco’s geplaatst.
De uitgebreide keuken bevindt zich in de boerderij, wat ook de verblijfsruimte is met een gezellige zithoek en meerdere tafels voor een leuke of juist functionele opstelling.

Buiten staat een ruime stretchtent (6×9 meter) met picknicktafels en zitjes zodat er ook bij minder, of juist heel zonnig, weer lekker buiten gezeten kan worden.

Het Kaaienest is dus ook uitermate geschikt als je een schoolkamp locatie zoekt dicht bij de Veluwe.

Huisregels

Wij vinden het belangrijk dat er respectvol met de groepsaccommodatie om wordt gegaan. Daarom hebben we een aantal huisregels opgesteld.